Over ons

Efficiëntie en flexibiliteit zijn de kenmerken van Bouw & Klusbedrijf Allround en worden gerealiseerd in samenwerking met de architect/ontwerper of direct met u als de opdrachtgever. In alle gevallen geldt dat het verloop van uw project op de voet gevolgd wordt, van plan tot opleveren, waardoor op eventuele veranderingen direct ingesprongen kan worden.

Wij zijn uw aanspreekpunt en nemen de zorg van de gehele verbouwing op ons. Onze verantwoording is dat uw verbouwing op de manier wordt uitgevoerd zoals u dat wenst.

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in verbouwingen voor particulieren woonhuizen en kunnen het complete project van A tot Z verzorgen. U kunt bij Bouw en Klusbedrijf Allround terecht voor een grote diversiteit aan onderhoud-, nieuwbouw en renovatiewerkzaamheden, maar ook voor timmerwerkzaamheden en interieurbouw.

Wij zijn kort gezegd uw ideale partner voor al uw bouw, montage en onderhoud van uw woonhuis! Door onze ervaring en kennis van allerlei verschillende zaken kunnen wij u altijd op de juiste manier helpen en ondersteunen. 

Bouw & Klusbedrijf Allround is opgericht door Rob Brouwer.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een prijsopgaaf.

Geïnteresseerd?
Neem contact op